+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenveld in Reuver

Op het bedrijventerrein Molenveld in Reuver is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Molenveld

Om op de kosten van een glasvezelaansluiting te besparen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.