+31 76 - 5331331

Glasvezel Reuver

In Reuver zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Reuver beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Reuver die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel kent veel voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zakelijk glasvezel biedt internetsnelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar. Hierdoor kunt u meerdere diensten afnemen over slechts één verbinding. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat ervoor dat Zakelijk glasvezel uitermate geschikt is binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast groeipad
  • Modulair en schaalbaar
  • Zeer betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Levertijd van Zakelijk glasvezel in Reuver

De levertijd van Zakelijk glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Reuver nogal wat komt kijken. Het proces van aanvraag tot oplevering is opgedeeld in circa 20 deelprocessen die vaak over meerdere partijen worden verdeeld die allen zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er een aantal factoren die de levertijd voor Zakelijk glasvezel in Reuver kunnen vertragen. Denk hierbij aan vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel en/of waterwegen, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.