Glasvezel Reuver

In Reuver zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Reuver beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Reuver

Reuver heeft drie bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Roversheide

Op bedrijventerrein Roversheide zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten.

Molenveld

Bedrijven die op bedrijventerrein Molenveld gevestigd zijn kunnen ook voorzien worden van een glasvezelaansluiting om zo te beschikken over een razendsnelle internetverbinding. De gemeente heeft voor het zuidelijke deel van het terrein een masterplan opgesteld voor herstructurering.

Oppe Brik

Op bedrijventerrein Oppe Brik zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bekijk aan de hand van de Postcodecheck alle mogelijkheden- en tarieven van glasvezel voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Oppe Brik.

Zakelijk glasvezel kent veel voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zakelijk glasvezel biedt internetsnelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar. Hierdoor kunt u meerdere diensten afnemen over slechts één verbinding. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat ervoor dat Zakelijk glasvezel uitermate geschikt is binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast groeipad
  • Modulair en schaalbaar
  • Zeer betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%