+31 76 - 5331331

Glasvezel Kleine Hoeven in Reusel

Op het bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel is het mogelijk voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Door bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Bedrijfsvestigingen kunnen op meerdere manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er bijvoorbeeld voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen bedrijfsvestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en data zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Kleine Hoeven

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal zaken van u vereist. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Verder dient u in de aanvraag op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.