+31 76 - 5331331

Glasvezel Denestraat in Reusel

Op het bedrijventerrein Denestraat in Reusel ligt een glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Denestraat

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat bij komt kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren op bedrijventerrein Denestraat. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw eigen telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.