Glasvezel Reusel

In Reusel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Reusel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internet aansluiting.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Reusel

Reusel beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Zakelijk Glasvezel is met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding.

Lange Voren

Bedrijventerrein Lange Voren beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Kleine Hoeven

Op bedrijventerrein Kleine Hoeven is ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop alle bedrijven aangesloten kunnen worden om zo te profiteren van de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel.

Denestraat

Bedrijventerrein Denestraat beschikt ook over een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaardtarieven beschikken over snel internet via Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Reusel maakt onderdeel uit van de gemeente Reusel-de Mierden