+31 76 - 5331331

Glasvezel De Nijborg in Renswoude

Op bedrijventerrein de Nijborg in Renswoude ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infra.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op de Nijborg bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd op bedrijventerrein de Nijborg

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in de Nijborg. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.