+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hooge Hoek in Renswoude

Op bedrijventerrein de Hooge Hoek in Renswoude is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Altijd internet, altijd online

Een redundante glasvezelverbinding biedt uitkomst wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u altijd in verbinding staat met het internet. Met een redundante glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw verbinding. Een redundante verbinding kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan twee verbindingen van verschillende providers, die beiden gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen geschikt is voor uw bedrijfssituatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Hooge Hoek

De levertijd bij een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk komt er een hoop kijken. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden verspreid over meerdere partijen die allemaal verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er factoren optreden, waardoor de levertijd kan worden vertraagd. Denk hierbij aan vorst, obstakels op de route, gesloten seizoenen, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.