+31 76 - 5331331

Glasvezel Groot Overeem in Renswoude

Op het bedrijventerrein Groot Overeem in Renswoude is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Groot Overeem

De gemiddelde levertijd voor een nieuwe glasvezelverbinding bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken om een nieuw bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende, vertragende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Dit zijn dan voornamelijk zaken als bouwvak, vorst, obstakels op de route (Water/snelwegen), het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Groot Overeem

Het delen van een glasvezelverbinding is mogelijk. Door een glasvezelverbinding te delen met andere partijen kan er flink worden bespaard op de kosten voor een glasvezelaansluiting waardoor ook kleinere bedrijven gemakkelijk kunnen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het vereist dat alle deelnemers/partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Daarnaast dient een van de partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel-access. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse abonnementskosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om naast Zakelijk Internet nog een selectie te maken uit verschillende diensten, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.