+31 76 - 5331331

Glasvezel Schaapsdrift in Renkum

Op het bedrijventerrein Schaapsdrift in Renkum is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op bedrijventerrein Schaapsdrift

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schaapsdrift zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk gekoppeld kan worden. Interesse in een zakelijke glasvezelverbinding voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Schaapsdrift? Voer een Glasvezel Postcodecheck uit voor een accuraat inzicht in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schaapsdrift bestellen

Bij het aanvragen van een glasvezelverbinding zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zult u moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.