+31 76 - 5331331

Glasvezel Duinzoom in Renesse

Op het bedrijventerrein Duinzoom in Renesse is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Duinzoom aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aanvraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestigingen aan elkaar met Zakelijk Glasvezel

Door eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.