Glasvezel Renesse

In Renesse zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Renesse beschikt over een goede infrastructuur waardoor ondernemers vrijwel overal gebruik kunnen maken van snelle internet voorzieningen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infra, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Renesse die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Duinzoom.

Redundant uitgevoerde verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. U bent dan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan onder andere bereikt worden door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Zakelijk Glasvezel in Renesse bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Renesse zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter moeten worden opgegeven en welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen. Er is ook de mogelijkheid om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.