+31 76 - 5331331

Glasvezel Zoutman in Reeuwijk

Op het bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een zakelijk glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Zoutman

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Om een bedrijfspand op bedrijventerrein Zoutman aan te sluiten op het glasvezelnetwerk komt een hoop kijken. Zo bestaat het opleverproces uit ruwweg 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen, die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er onvoorziene factoren optreden waardoor de oplevering vertraagd kan worden. U kunt hierbij denken aan gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, bouwvak, tekort aan capaciteit in de grond, vorst en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.