+31 76 - 5331331

Glasvezel Langakker in Ravenstein

Op het bedrijventerreinLangakkergelegen in Ravenstein hebben bedrijven de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten hangen af van gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u ten alle tijden online bent, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst bieden. U bent dan verzekerd dat u internetverbinding ten alle tijden online is. Redundantie komt in verschillende varianten. Zo kan redundantie al worden bereikt met een dubbele verbinding van verschillende providers over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste past bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel delen op Langakker

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor echter wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. De hoofdcontractant rekent gebruikelijk een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar om zo de privacy te kunnen waarborgen.