Glasvezel De Kolk in Ravenstein

Op bedrijventerrein de Kolk in Ravenstein is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten hangen af van gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in de Kolk

In de Kolk geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in de Kolk.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in de Kolk

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in de Kolk. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck