+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kolk in Ravenstein

Op bedrijventerrein de Kolk in Ravenstein is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten hangen af van gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één enkele verbinding. Wanneer de behoefte naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid tot maximaal 10 Gbit/s.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Kolk

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in de Kolk. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.