+31 76 - 5331331

Glasvezel De Bulk in Ravenstein

Op bedrijventerrein de Bulk in Ravenstein is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Bulk

Wannneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Tevens zult u ook moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. In de aanvraag kan ook de eventuele behoefte naar extra (vaste) IP4 adressen worden opgegeven en of u gebruik wenst te maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wenst u een zakelijke glasvezelaansluiting op uw bedrijfslocatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.