Glasvezel Ravenstein

In Ravenstein zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van het pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse abonnementskosten worden bepaald door het regiotarief voor glasvezel, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Ravenstein

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ravenstein, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Bulk
  • De Kolk
  • Langakker

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één enkele verbinding. Wanneer de behoefte naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid tot 10 of 100 Gbit/s.

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u ten alle tijden online bent, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst bieden. U bent dan verzekerd dat u internetverbinding ten alle tijden online is. Redundantie komt in verschillende varianten. Zo kan redundantie al worden bereikt met een dubbele verbinding van verschillende providers over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs.