+31 76 - 5331331

Glasvezel De Pontonnier in Raamsdonksveer

Op bedrijventerrein de Pontonnier in Raamsdonksveer is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Pontonnier aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. U zult in de aanvraag ook moeten opgeven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Door te kiezen voor een redundante verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke variant het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.