+31 76 - 5331331

Glasvezel Keizersveer in Raamsdonksveer

Op het bedrijventerrein Keizersveer in Raamsdonksveer is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Keizersveer

Op bedrijventerrein Keizersveer zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven op Keizersveer is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Keizersveer

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.