+31 76 - 5331331

Glasvezel Boterpolder in Raamsdonksveer

Op het bedrijventerrein Boterpolder in Raamsdonksveer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Boterpolder

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Boterpolder een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Uw glasvezelverbinding dubbel uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering binnen uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu verbonden bent met het internet, dan is het mogelijk om te kiezen voor redundantie. U heeft dan extra zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast binnen uw bedrijf. Zo kan met een dubbele verbinding van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk redundantie al worden bereikt. Om zeker te weten dat de gekozen vorm van redundantie ook optimaal aansluit bij uw bedrijfsvoering kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste bij uw bedrijfsvoering aansluit.