+31 76 - 5331331

Glasvezel Raamsdonk

In Raamsdonk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Raamsdonk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie via Zakelijk Glasvezel in Raamsdonk

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw glasvezelverbinding. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij bellen over een glasvezelverbinding maakt u gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie te voorzien van een SIP Trunk, om zo aangesloten te worden op het IP-netwerk. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.