+31 76 - 5331331

Glasvezel De Zegge in Raalte

Op bedrijventerrein de Zegge in Raalte is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Deze informatie is van toepassing op de bedrijventerreinen de Zegge I, de Zegge || en de Zegge |||.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Zegge

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Hiervoor is het wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij ook individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.

Bandbreedte en glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan door u worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, wat inhoudt dat er over één verbinding meerdere diensten geleverd kunnen worden. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.


Bedrijventerrein de Zegge ligt in een milieuzone