+31 76 - 5331331

Glasvezel Raalte-Zuid in Raalte

Op het bedrijventerrein Raalte-Zuid in Raalte is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Raalte-Zuid

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Raalte-Zuid een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Bedrijventerrein Raalte-Zuid ligt in een milieuzone