Glasvezel Raalte

In Raalte zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Raalte beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities, vrijwel overal in Raalte, een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Raalte

Raalte beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen hebben bedrijven de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

  • De Zegge
  • Raalte-Zuid

Cyber Security

U kunt kiezen voor een managed firewall. Met een managed firewall bent u direct beschermd tegen de gevaren van het internet zonder dat u de specialistische kennis van het inrichten en beheren van een firewall in huis hoeft te hebben.

Voor nog betere bescherming van uw interne netwerk kunnen we op de firewall Multi-Factor Authenticatie activeren. Dit is met name belangrijk als thuiswerkers het interne netwerk van uw organisatie willen benaderen.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde verbinding. Naast internet kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor E-VPN of IP-VPN.

Is een bandbreedte van meer dan 1 Gbit/s gewenst, dan kunnen wij ook maatwerkoplossingen bieden van 10 of zelfs 100 Gbit/s.