Glasvezel Raalte

In Raalte zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Raalte beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities, vrijwel overal in Raalte, een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Raalte die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen de Zegge en Raalte-Zuid.

Zakelijk Glasvezel in Raalte aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.