+31 76 - 5331331

Glasvezel Laning in Puttershoek

Op bedrijventerrein Laning in Puttershoek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Laning

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn in héél Nederland uniek per bedrijfslocatie, zo ook op bedrijventerrein Laning. De geldende tarieven voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Voer een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen in alle geldende tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie.