Glasvezel Puttershoek

In Puttershoek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Puttershoek beschikt over een goede infrastructuur, waardoor er voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Puttershoek die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Laning.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Puttershoek

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Puttershoek zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk kan worden gekoppeld. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk, dan zullen deze aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Aan de hand van dit groeipad is het mogelijk om meerdere diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.


Puttershoek maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard