+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoge Eng in Putten

Op bedrijventerrein de Hoge Eng in Putten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd op bedrijventerrein de Hoge Eng

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Hoge Eng komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Door 2 of meer bedrijfsvestiging(en) te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich mee kan brengen. Bedrijfsvestigingen koppelen doormiddel van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er een IP-VPN worden ingezet voor een optimale Quality of Server. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vestigingen te koppelen doormiddel van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en data zich bevinden. Door een directe koppeling via een VLAN op te zetten naar uw patchkast of serverapparatuur worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer en plezieriger.