Glasvezel Hoge Eng in Putten

Op het bedrijventerrein Hoge Eng in Putten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Hoge Eng

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Hoge Eng komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Deel uw glasvezelverbinding in Hoge Eng

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Doe de Glasvezel postcodecheck