+31 76 - 5331331

Glasvezel Ambachtstraat in Putten

Op het bedrijventerrein aan de Ambachtstraat in Putten is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op de Ambachtstraat

Op elke locatie in Ambachtstraat gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Ambachtstraat.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een betrouwbare en veilige te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden hierbij verzonden over dezelfde breedbandverbinding. Er kan gekozen worden uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Uw huidge telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen genieten van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale? Dan kan deze functionaliteit worden gehuurd met Hosted Telefonie.