Glasvezel Putten

In Putten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Putten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Putten

Putten beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Koesteeg vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor kunnen bedrijven die in Putten gevestigd zijn gebruik maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Putten

Putten heeft drie bedrijventerreinen. Op bijna alle terreinen is er een glasvezelnetwerk of zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig een glasvezelaansluiting kunnen laten realiseren.

Keizerswoert

Op bedrijventerrein Keizerswoert ligt al sinds 2010 een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Hoge Eng

Op bedrijventerrein Hoge Eng liggen er glasvezelvoorzieningen. Dankzij de aanwezigheid van deze voorzieningen kunnen er eenvoudig glasvezelaansluitingen gerealiseerd worden. Dit geldt voor zowel Hoge Eng-West als Hoge Eng-Oost.

Ambachtstraat

Op het bedrijventerrein aan de Ambachtstraat ligt ook een glasvezelnetwerk. Er zijn vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig. Hierdoor kunnen niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden glasvezelaansluitingen gerealiseerd worden.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.