Glasvezel Putte

In Putte zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Putte ligt precies op de grens tussen Nederland en België en beschikt over een goede digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein aan de Bosweg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Putte, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Bosweg.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren.

Ethernet over Koper als alternatief

Naast glasvezel kunnen wij ook Ethernet over Koper verbindingen leveren. Ethernet over Koper is met name geschikt voor bedrijven, die gebruik willen maken van symmetrische verbindingen, maar geconfronteerd worden met hoge kosten voor het realiseren van een glasvezel aansluiting.