+31 76 - 5331331

Glasvezel Puth

In Puth zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Puth beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat u de beschikking krijgt over supersnel internet, maar Zakelijk glasvezel kent nog meer voordelen. Wanneer uw bedrijf op het glasvezel netwerk is aangesloten beschikt u over een enorm groeipad wat toekomstvast is, zowel qua diensten als qua capaciteit. Een glasvezelverbinding is symmetrisch, wat inhoudt dat de downloadsnelheid en de uploadsnelheid gelijk aan elkaar zijn. Tevens zijn glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten over dezelfde verbinding kunt afnemen. Samen met een up-time van wel 99,9% maakt Zakelijk glasvezel uitermate geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Puth

Iedere locatie in Puth kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk glasvezel zijn voor een groot deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe kleiner deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker zullen de eenmalige aansluitkosten worden voor een glasvezelverbinding in Puth. Doormiddel van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie in Puth.

Keuze van een glasvezelrouter

Om gebruik te kunnen maken van uw glasvezelverbinding in Puth dient u gebruik te maken van een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen, zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van uw glasvezelverbinding. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed router: Wanneer u een Managed router afneemt, dan zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. IP Visie zal de router voor u doen installeren en beheren. Daarnaast zal bij defecten de glasvezelrouter kosteloos worden vervangen. Bij een Managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen.

  • Routerloos: Het is natuurlijk geen verplichting om een glasvezelrouter bij IP Visie af te nemen. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.


Puth maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen