+31 76 - 5331331

Glasvezel Puth

In Puth zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Puth beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat u de beschikking krijgt over supersnel internet, maar Zakelijk glasvezel kent nog meer voordelen. Wanneer uw bedrijf op het glasvezel netwerk is aangesloten beschikt u over een enorm groeipad wat toekomstvast is, zowel qua diensten als qua capaciteit. Een glasvezelverbinding is symmetrisch, wat inhoudt dat de downloadsnelheid en de uploadsnelheid gelijk aan elkaar zijn. Tevens zijn glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten over dezelfde verbinding kunt afnemen. Samen met een up-time van wel 99,9% maakt Zakelijk glasvezel uitermate geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Snelheden tot wel 1.000 Mbit/s
  • Up-time SLA van 99,9%

Keuze van een glasvezelrouter

Om gebruik te kunnen maken van uw glasvezelverbinding in Puth dient u gebruik te maken van een geschikte glasvezelrouter. Indien gewenst levert en installeert IP Visie deze router. In de aanvraag voor Zakelijk glasvezel beschikt u over een aantal keuzes met betrekking tot de glasvezelrouter. Zo kunt u kiezen voor een kooprouter waarvan u de eigenaar wordt, een managed router die eigendom van KPN blijft, maar u beschikt ook zelf over de mogelijkheid om te zorgen voor een geschikte glasvezelrouter.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Puth

Iedere locatie in Puth kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk glasvezel zijn voor een groot deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe kleiner deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker zullen de eenmalige aansluitkosten worden voor een glasvezelverbinding in Puth. Doormiddel van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie in Puth.