+31 76 - 5331331

Glasvezel De Koog in Purmerend

Op bedrijventerrein de Koog in Purmerend ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Koog

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Hierbij zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding, evenals voor het betalen van de eenmalige aansluit- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. Alle diensten die worden afgenomen per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel plezieriger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.