+31 76 - 5331331

Glasvezel Baanstee in Purmerend

Op bedrijventerrein de Baanstee in Purmerend ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk glasvezel op de Baanstee

De levertijd van Zakelijk glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken om een glasvezelverbinding te realiseren op bedrijventerrein de Baanstee. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die verscheidene remmende factoren kennen waardoor de levertijd kan oplopen. Denk hierbij aan factoren als obstakels op de route (snel- en waterwegen), maar ook zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen en nog veel meer.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk glasvezel

Met een glasvezelverbinding wordt het gemakkelijk om eventuele vestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale infrastructuur waarmee het beheer vereenvoudigt wordt en data en applicaties op iedere vestiging beschikbaar zijn. Vestigingen koppelen met Zakelijk glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook mogelijk om andere panden te koppelen doormiddel van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met uw eigen firewalls over het internet. Tevens is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Zo wordt werken in de Cloud veel plezieriger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.