+31 76 - 5331331

Glasvezel Purmerend

In Purmerend zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Purmerend beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Purmerend die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Purmerend

Purmerend beschikt over twee centrales: één aan de Beukenstraat en één aan de Karosstraat. Vanuit deze centrales lopen glasvezelkabels naar alle woonwijken en bedrijventerreinen.

Glasvezel in Purmerend aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Glasvezeltarieven in Purmerend

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten van Zakelijk Glasvezel.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijfslocatie in Purmerend.

Diensten over glasvezel

Zakelijk Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.