Glasvezel Purmerend

In Purmerend zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Purmerend beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Purmerend

Purmerend beschikt over twee centrales: één aan de Beukenstraat en één aan de Karosstraat. Vanuit deze centrales lopen glasvezelkabels naar alle woonwijken en bedrijventerreinen. Daarnaast zijn er al diverse wijken in Purmerend door Reggefiber voorzien van een eigen glasvezelnetwerk en zijn in een aantal wijken volop voorbereidingen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Purmerend

Purmerend beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden.

Baanstee

Bedrijventerrein Baanstee bestaat uit de gedeelten Baanstee Noord, Baanstee Oost en Baanstee West en heeft een totale oppervlakte van ruim 186 hectare. Op het terrein is een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor aansluitingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

De Koog

Bedrijventerrein De Koog beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Glasvezel in Purmerend aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Diensten over glasvezel

Zakelijk Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.