+31 76 - 5331331

Glasvezel Prinsenbeek

In Prinsenbeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Prinsenbeek beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Prinsenbeek

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Prinsenbeek die gevestigd zijn op het bedrijventerrein De Lind-Logtenburg.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Prinsenbeek

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Is internet van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering van uw organisatie? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor redundantie. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele internetverbinding bij verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Indien u advies wenst bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.