+31 76 - 5331331

Glasvezel Middenweg in Posterholt

Op het bedrijventerrein aan de Middenweg in Posterholt is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aan de Middenweg bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist zoals enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. Tevens zal ook uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter worden gevraagd. Zakelijk Glasvezel kan worden besteld bij een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit enorme toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer u behoefte heeft aan een hogere capaciteit van 1 Gbit/s, dan kan deze tegen meerprijs worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s!