+31 76 - 5331331

Glasvezel Poortvliet

In Poortvliet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn aan de woonboulevard van Poortvliet.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, hierdoor wordt het beheer vereenvoudigt en zijn bedrijfsapplicaties voor iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Poortvliet

Op iedere locatie in Nederland is het mogelijk om Zakelijk Glasvezel te leveren. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter wel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan kunnen de bijbehorende kosten in hoog tempo oplopen. De glasvezelaansluiting moet dan namelijk over een grotere afstand worden gerealiseerd. Iedere locatie in Nederland kent om deze reden zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel bepalen voor een specifieke locatie in Poortvliet.