+31 76 - 5331331

Glasvezel Ambachtsstraat in Poortugaal

Op het bedrijventerrein Ambachtsstraat in Poortugaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Ambachtsstraat bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Keuze glasvezelrouter

Om gebruik van een glasvezelverbinding te kunnen maken is het vereist dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Indien gewenst is het mogelijk deze router(s) voor u doet installeren. Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel heeft u een drietal keuzes met betrekking tot de glasvezelrouter:

  • Kooprouter: Een kooprouter houdt in dat u eigenaar wordt van de router door een eenmalig bedrag te betalen. De router wordt door IP Visie opgeleverd met standaardinstellingen en u bent zelf verantwoordelijk voor het correct functioneren van de router.
  • Managed router: Wanneer u besluit om een managed router in gebruik te nemen, dan blijft deze router eigendom van KPN. U betaalt een maandelijks bedrag voor deze router en KPN is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. U heeft hierbij geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. In het geval van Corporate Internet is het mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor Proactive Monitoring waarbij de router 24/7 door KPN wordt gemonitord.
  • Routerloos: U bent niet verplicht om een router bij IP Visie af te nemen. Indien uw eigen systeembeheerder een glasvezelrouter kan en wilt aanleveren, dan is dit gewoon mogelijk. Let erop dat een glasvezelrouter aan een aantal specificaties moet voldoen. Geef deze specificaties door aan uw systeembeheerder.