Glasvezel Poortugaal

In Poortugaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Poortugaal beschikt over een uitstekende infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Poortugaal die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Ambachtsstraat.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel in Poortugaal

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP bellen en nog veel meer.