+31 76 - 5331331

Glasvezel ABC Westland in Poeldijk

Op het bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein ABC Westland

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op ABC Westland

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kunt u naar eigen wens vullen met verschillende diensten. Doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan is het mogelijk om tegen een meerprijs deze capaciteit te laten verhogen tot 10 Gbit/s.