+31 76 - 5331331

Glasvezel Poeldijk

In Poeldijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Poeldijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven worden hierdoor in de gelegenheid gesteld om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Poeldijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Poeldijk aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding in Poeldijk

Er is een mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie te voorzien van een SIP Trunk om zo aangesloten te worden op het IP-netwerk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.