Glasvezel Poeldijk

In Poeldijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Poeldijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven worden hierdoor in de gelegenheid gesteld om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelnetwerk in Poeldijk

Poeldijk beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Monsterseweg. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven in Poeldijk kunnen beschikken over snelle internet verbindingen.

Bedrijventerreinen in Poeldijk

Er zijn in Poeldijk twee bedrijventerreinen. Beide terreinen bieden mogelijkheden aan bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Een zakelijke glasvezelverbinding is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

ABC Westland

Op bedrijventerrein ABC Westland ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

De Planeten

Op bedrijventerrein De Planeten zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo over een razendsnelle breedbandverbinding te beschikken.

Bellen via een glasvezelverbinding

Er is een mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie te voorzien van een SIP Trunk om zo aangesloten te worden op het IP-netwerk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.


Poeldijk maakt onderdeel uit van de gemeente Westland