+31 76 - 5331331

Glasvezel Plasmolen

In Plasmolen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Plasmolen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen meerprijs uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel delen in Plasmolen

Zakelijk Glasvezel delen is mogelijk. Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelaansluiting te delen om zo te besparen op de kosten. Een van de deelnemende partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk en betaalt voor de glasvezel access. Gebruikelijk hierbij is dat de eenmalige aansluit- en maandelijkse kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Om de privacy te waarborgen staan alle afgenomen diensten los van elkaar en zijn deze afgeschermd voor de overige partijen.


Plasmolen maakt onderdeel uit van de gemeente Mook en Middelaar