+31 76 - 5331331

Glasvezel Boezem in Pijnacker

Op bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Boezem

Op bedrijventerrein Boezem geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Boezem? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie de uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.