+31 76 - 5331331

Glasvezel Pijnacker

In Pijnacker zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Pijnacker beschikt over een kwalitatief goede glasvezel infrastructuur waardoor bedrijven en instellingen vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Pijnacker die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Betrouwbaarheid Zakelijk glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel kunt u tot maximaal 10 Gbit/s aan diensten afnemen. De standaardcapaciteit van een glasvezelverbinding die geleverd wordt is 1 Gbit/s, maar op aanvraag en tegen meerprijs kunnen wij deze capaciteit voor u verhogen. Glasvezelverbindingen bieden naast supersnel internet ook een zeer hoge betrouwbaarheid. Dit komt doordat er hoge up-time garanties worden gegeven van wel 99,9% en hoger.

Uw glasvezelverbinding in Pijnacker delen

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen. Hierdoor kunt u met meerdere gebruikers binnen hetzelfde bedrijfspand één glasvezelverbinding delen. Deze constructie maakt het mogelijk dat bedrijven die de kosten van een eigen glasvezelverbinding niet kunnen dragen toch aangesloten kunnen worden op het glasvezel netwerk. Om een glasvezelverbinding te delen, dient er een hoofdcontractant te worden gekozen die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontractant een deel van de van de eenmalige- en maandelijkse kosten door. Iedere partij neemt vervolgens bij IP Visie de gewenste af en zij worden daarbij ook individueel gefactureerd. De diensten die de partijen afnemen staan allemaal los van elkaar, wat inhoudt dat deze diensten voor de overige partijen zijn afgeschermd.

Meer informatie over het delen van een glasvezelverbinding is te vinden op dit artikel.


Pijnacker maakt onderdeel uit van de gemeente Pijnacker-Nootdorp