+31 76 - 5331331

Glasvezel Steegjesdijk in Piershil

Op het bedrijventerrein Steegjesdijk in Piershil is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Steegjesdijk

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten direct bij IP Visie af, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Zekerheid voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel heeft een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan is er de mogelijkheid om tegen meerprijs uw capaciteit te upgraden tot wel 10 Gbit/s!