+31 76 - 5331331

Glasvezel Philippine

In Philippine zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Philippine beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Philippine

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een glasvezelcontract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verlopen, dan heeft u de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van wederom 1, 3 of 5 jaar. Tekent u geen verlengingscontract? Dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.