+31 76 - 5331331

Glasvezel Pernis

In Pernis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Pernis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Pernis

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Pernis. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over dezelfde glasvezelverbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar wel 10 Gbit/s.