Glasvezel Pekela

In de gemeente Pekela zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Pekela die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op de snelheid van uw internetverbinding. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om te communiceren op basis van lichtsignalen, het is hierdoor mogelijk om signalen over grotere afstanden te verzenden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat een zakelijke glasvezelverbinding een uitstekende investering is voor uw organisatie voor nu... en in de toekomst.

Zakelijk Glasvezel delen in de gemeente Pekela

Indien u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om rechtstreeks bij IP Visie zijn eigen gewenste diensten af te nemen, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Pekela

Op vrijwel iedere locatie in de gemeente Pekela is het mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te realiseren. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelverbinding zijn echter afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand op grotere afstand verwijderd is van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk, dan kunnen de bijbehorende kosten flink oplopen. Dit komt omdat de glasvezelaansluiting dan over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in de gemeente Pekela zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met behulp van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor een specifieke locatie in de gemeente Pekela.