Glasvezel Peel en Maas

In de gemeente Peel en Maas zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Peel en Maas die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

De gemeente Peel en Maas is gelegen in de provincie Limburg. De gemeente Peel en Maas telt ongeveer 43.000 inwoners en het bestuurscentrum van de gemeente is in Panningen gelegen.

IP Visie levert glasvezelverbindingen in combinatie met een snelle internettoegang voor bedrijven en instellingen op alle postcodes die beginnen met: 5768, 5980-5981, 5984-5988, 5990-5991, 5993 en 5995.

Tarieven van Zakelijk glasvezel in Peel en Maas

De tarieven voor Zakelijk glasvezel in de gemeente Peel en Maas zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. De glasvezeltarieven worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Des te kleiner deze afstand bedraagt, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelaansluiting voor uw bedrijf zullen uitvallen. Doormiddel van onze glasvezel postcodecheck kunt u snel inzicht krijgen in alle tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfspand in de gemeente Peel en Maas.

Zakelijk glasvezel in het buitengebied

Zakelijk Glasvezel is in tegenstelling tot particulier glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de gemeente Peel en Maas. Dit is mogelijk omdat ieder bedrijf op eigen verzoek een glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Hierdoor kan Zakelijk glasvezel in héél Nederland worden aangelegd. De gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding kunnen echter snel oplopen wanneer uw bedrijf in een buitengebied is gevestigd, omdat er een grotere afstand overbrugt moet worden vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer de kosten voor een glasvezelverbinding in het buitengebied van de gemeente Peel en Maas te hoog uitvallen voor uw bedrijf, dan zijn er een aantal mogelijkheden om op de kosten voor een breedbandverbinding in de gemeente Peel en Maas te besparen.