Glasvezel Parkstad Limburg

Binnen Parkstad Limburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De acht gemeenten die tezamen Parkstad Limburg vormen zijn Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen, Simpelveld en Voerendaal. Parkstad Limburg beschikt over een eigen glasvezel netwerk, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Parkstad Limburg

Parkstad Limburg beschikt over een eigen glasvezelnetwerk dat door Parkstad IT is opgezet en ook door hen wordt beheerd. Dit glasvezelnetwerk loopt door de verschillende gemeenten die Parkstad Limburg vormen en heeft een belangrijke rol ingenomen binnen de gehele regio. Met het glasvezelnetwerk is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen die binnen de gehele regio breed geaccepteerd worden, waaronder de dienst govroam. Met govroam is het voor alle inwoners van Parkstad Limburg mogelijk om op een veilige manier op een Wi-Fi-netwerk in te loggen bij alle aangesloten gemeenten, gemeentelijke samenwerkingsverbanden en andere publieke organisaties.

Daarnaast wordt er binnen Parkstad Limburg ook al gebruik gemaakt van IPv6. IPv6 is de nieuwste opvolger van IPv4 en in 2018 hebben alle gemeenten binnen Parkstad Limburg een aanvraag ingediend voor een IPv6-adresblok. Met behulp van govroam, IPv6 en natuurlijk het glasvezelnetwerk kunnen alle particulieren en ondernemers binnen Parkstad Limburg gebruik maken van uitstekende breedbandvoorzieningen en zijn zij klaar voor de (digitale) toekomst.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Parkstad Limburg

Binnen Parkstad Limburg kan Zakelijk Glasvezel op vrijwel iedere locatie geleverd worden. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelverbinding zijn echter wel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand van het glasvezelnetwerk bevindt, dan kunnen de bijbehorende kosten flink oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand aangelegd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie binnen Parkstad Limburg zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk meer inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie binnen Parkstad Limburg.