+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosteind-Ketelhaven in Papendrecht

Op het bedrijventerrein Oosteind-Ketelhaven in Papendrecht is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oosteind-Ketelhaven aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Oosteind-Ketelhaven

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Alle deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten direct bij IP Visie af, alle partijen worden hiervoor individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.